Betaalmethoden: lace wig achteraf betalen

Een lace wig bestellen en achteraf betalen bij de leider van de Benelux

Bestel je favoriete lace wig online en betaal gemakkelijk en snel achteraf bij Adore My Wig. Bij Adore My Wig kun jij veilig en snel je pruiken, lace wigs en haarwerken afrekenen. In Nederland & België staan wij bekend als leider van de beste Futura HD Plus lace wigs en daarom hebben wij gekozen voor de meest bekende betaalmethoden in deze landen. Wil jij je bestelling in 3 delen betalen (laatste 2 delen achteraf)? Dit is mogelijk met onze nieuwste betaalmethode IN3. Achteraf betalen kan ook, kies dan voor Klarna of AfterPay!

Ontdek alle lace wigs

Nieuw! Betaal nu in 3 delen, zonder BKR registratie

Wil jij je lace wig gespreid betalen? Kies dan nu voor de nieuwste betaalmethode IN3!

Het werkt als volgt:

Lace wig bestellen achteraf betalen? Kies voor Klarna, AfterPay!

Onlangs hebben wij vernomen dat er veel vraag is naar een lace wig bestellen achteraf betalen en daarom is dit vanaf heden mogelijk! Wij bieden nu de betaalmethoden Klarna & AfterPay aan zodat jij gemakkelijk een lace wig achteraf kan betalen. Wij hopen je hiermee te allen tijde te kunnen voorzien van een mooie lace wig, wanneer je deze snel nodig hebt voor een feestje, fotoshoot of een andere gelegenheid! Het voordeel van deze betaalmethoden is dat je pas betaalt wanneer je de bestelling in goede orde hebt ontvangen. Met deze consumenten aankoopbescherming kun je dus zorgeloos een bestelling plaatsen. LET OP: JON RENAU IS UITGEZONDERD VAN DEZE BETAALMETHODEN.

Lace wig ophalen? Maak een afspraak!

Vind je het fijn om de lace wigs eerst even in het echt te bekijken? Om dit mogelijk te maken kun je een afspraak maken via onze WhatsApp functie om langs te komen op ons kantoor gevestigd aan de Echtenstein in Amsterdam. Via deze weg kun je de pruik zien en ook achteraf betalen via de webshop. Om onze strenge hygiënemaatregelen te kunnen waarborgen, zorgen wij altijd dat je een nieuwe wig cap draagt tijdens het passen.

Onze betaalmethoden

Je kunt betalen met de volgende betaalmethoden. En welke methode je ook kiest, je betaalt altijd veilig.

 • IN3: betaal in 3 termijnen
 • KLARNA NL: bestel nu je lace wig en betaal achteraf
 • KLARNA BE: shop veilig en betaal je pruik achteraf
 • AFTERPAY NL & BE: ook met AfterPay betaal je gemakkelijk achteraf
 • iDEAL: via de vertrouwde online betaalomgeving van vrijwel elke Nederlandse bank
 • PayPal: wereldwijd online betaalsysteem
 • Bancontact MisterCash: voor iedereen met een Belgische bankkaart
 • Belfius: via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig betalen
 • SOFORT Banking: een veelgebruikte betaalmethode in Duitsland
 • Giropay: ook erg populair bij de Duitse consument
 • AfterPay – Achteraf betalen voor consumenten (NL)

  AfterPay voert voor adoremywig.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Wanneer je je bestelling afrondt via AfterPay ontvang je van hen een digitaal betaaloverzicht en betaal je het orderbedrag aan AfterPay. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in het privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode zoals Klarna, iDEAl, Bancontact of PayPal. Wil je meer informatie over achteraf betalen met AfterPay? Ga dan naar de website van AfterPay. LET OP: JON RENAU IS UITGEZONDERD VAN DEZE BETAALMETHODE.

  Klarna - Achteraf betalen binnen tot wel 60 dagen

  Kies je ervoor om je lace wig achteraf te betalen met de betaalmethode Klarna? Nederlandse klanten dienen binnen 14 dagen na verzenddatum te betalen. Ben je woonachtend in België? Dan heb je maar liefst 21 dagen na verzenddatum om de aankoop te betalen. Tegen een vergoeding kun je uitstel krijgen tot wel 60 dagen. Dit bedrag verschilt per land. Raadpleeg voor de actuele voorwaarden altijd de website van Klarna of neem bij vragen contact op met Klarna NL of Klarna BE. Lukt het je niet om te betalen met Klarna? Probeer het dan met de betaalmethode AfterPay.

  'Waarom is mijn pruik achteraf betalen aankoop niet goedgekeurd?'

  Wanneer er gekozen wordt voor de betaalmethoden Klarna of AfterPay, wordt er een check gedaan om te kijken of je kunt bestellen voor het gekozen bedrag. Bij deze check wordt er rekening gehouden met een aantal factoren zoals; je betalingsgeschiedenis, het bedrag en in sommige gevallen externe informatie van een kredietbureau. Het gaat om een combinatie van factoren die bepaalt of de aankoop goedgekeurd kan worden. Als het niet lukt om een pruik achteraf te betalen kun je de bestelling afronden door een andere betaalmogelijkheid te kiezen. Neem voor vragen contact op met desbetreffende aanbieder.

  Bestel een lace wig op afbetaling

  Adore My Wig denkt graag met elke klant mee, ook als het gaat om een lace wig bestellen op afbetaling. Wij bieden daarom nu de betaalmethode IN3 aan zodat jij gemakkelijk & veilig je lace wig achteraf kan betalen. Zo kun jij altijd een wig bestellen wanneer je deze nodig hebt! Niets is zo vervelend als een bad hair day en te moeten wachten op pay day. Bestel daarom nu je lace wig op afbetaling. Dit gaat als volgt: Betaal vandaag 1/3 direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder BKR registratie.

  Terugbetaling na een retour

  We betalen je meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De retourzendingen worden binnen 5 werkdagen verwerkt nadat ze teruggestuurd zijn. We zorgen ervoor dat het geld binnen uiterlijk 14 dagen teruggestort is op het rekeningnummer waarmee je eerder hebt betaald. Bekijk onze algemene voorwaarden om te zien welke producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

  Is jouw vraag nog niet beantwoord?

  Neem dan snel een kijkje op onze Veelgestelde Vragen over Pruiken pagina. Of stuur gemakkelijk en snel een berichtje via onze WhatsApp functie. Onze hairbuddies staan 24/7 voor je klaar!

  Mijn account

  Inloggen

  Wachtwoord vergeten?

  Een account aanmaken?

  24/7 Persoonlijk Haaradvies