Een lace wig bestellen en achteraf betalen bij de leider van de Benelux

Bestel je favoriete lace wig online en betaal gemakkelijk en snel achteraf bij Adore My Wig. Bij Adore My Wig kun jij veilig en snel je pruiken, lace wigs en haarwerken afrekenen. In Nederland & België staan wij bekend als leider van de beste Futura HD Plus lace wigs en daarom hebben wij gekozen voor de meest bekende betaalmethoden in deze landen. Wil jij je bestelling achteraf betalen, kies dan voor Klarna.

Ontdek alle lace wigs

Lace wig bestellen achteraf betalen? Kies voor Klarna!

Onlangs hebben wij vernomen dat er veel vraag is naar een lace wig bestellen achteraf betalen en daarom is dit vanaf heden mogelijk! Wij bieden nu de betaalmethode Klarna aan zodat jij gemakkelijk een lace wig achteraf kan betalen. Wij hopen je hiermee te allen tijde te kunnen voorzien van een mooie lace wig, wanneer je deze snel nodig hebt voor een feestje, fotoshoot of een andere gelegenheid! Het voordeel van deze betaalmethoden is dat je pas betaalt wanneer je de bestelling in goede orde hebt ontvangen. Met deze consumenten aankoopbescherming kun je dus zorgeloos een bestelling plaatsen.


Onze betaalmethoden

Je kunt betalen met de volgende betaalmethoden. En welke methode je ook kiest, je betaalt altijd veilig.

 • KLARNA NL: bestel nu je lace wig en betaal achteraf
 • KLARNA BE: shop veilig en betaal je pruik achteraf
 • iDEAL: via de vertrouwde online betaalomgeving van vrijwel elke Nederlandse bank
 • PayPal: wereldwijd online betaalsysteem
 • Bancontact MisterCash: voor iedereen met een Belgische bankkaart
 • Belfius: via de Belfius Pay Button kunnen Belgische klanten van de Belfius bank eenvoudig betalen
 • SOFORT Banking: een veelgebruikte betaalmethode in Duitsland
 • Giropay: ook erg populair bij de Duitse consument
 • IN3: betaal in 3 termijnen
 • Update 25-6-2022 Helaas bieden wij de betaalmethoden in3 termijnen gespreid betalen en AfterPay niet meer aan in onze shop. Een eventuele alternatief is achteraf betalen met Klarna binnen 14 dagen.


  Klarna - Lace Wig Achteraf betalen binnen tot wel 60 dagen

  Kies je ervoor om je lace wig achteraf te betalen met de betaalmethode Klarna? Nederlandse klanten dienen binnen 14 dagen na verzenddatum te betalen. Ben je woonachtend in België? Dan heb je maar liefst 21 dagen na verzenddatum om de aankoop te betalen. Tegen een vergoeding kun je uitstel krijgen tot wel 60 dagen. Dit bedrag verschilt per land. Raadpleeg voor de actuele voorwaarden altijd de website van Klarna of neem bij vragen contact op met Klarna NL of Klarna BE.


  'Waarom is mijn pruik achteraf betalen aankoop niet goedgekeurd?'

  Wanneer er gekozen wordt voor de betaalmethode Klarna, wordt er een check gedaan om te kijken of je kunt bestellen voor het gekozen bedrag. Bij deze check wordt er rekening gehouden met een aantal factoren zoals; je betalingsgeschiedenis, het bedrag en in sommige gevallen externe informatie van een kredietbureau. Het gaat om een combinatie van factoren die bepaalt of de aankoop goedgekeurd kan worden. Als het niet lukt om een pruik achteraf te betalen kun je de bestelling afronden door een andere betaalmogelijkheid te kiezen. Neem voor vragen contact op met desbetreffende aanbieder.


  Tips voor lace wig bestellen achteraf betalen

  Ben jij benieuwd hoe je betaling goedgekeurd kan worden om te betalen met Klarna? Wij delen de tips om in aanmerking te kunnen komen. #1 Je moet minimaal 18 jaar zijn om gebruik te kunnen maken van de betalingsopties van Klarna. #2 Het is belangrijk dat je jouw echte naam, geboortedatum, adres en e-mail noteert tijdens het afrekenen. Klarna heeft deze gegevens nodig om jou te identificeren. #3 Zorg dat je geen betalingen uitstelt of mist. Met een positieve kredietgeschiedenis heb jij een betere kans om goedgekeurd te worden. #4 Heb je elders nog betalingen openstaan? Zorg dat je deze eerst afbetaald om de kans op goedkeuring verder te verhogen. #5 Het kan zijn je te veel artikelen wilt bestellen, geef daarom niet op; verwijder een aantal artikelen en probeer het opnieuw!


  Bestel een lace wig op afbetaling

  Adore My Wig denkt graag met elke klant mee, ook als het gaat om een lace wig bestellen op afbetaling. Wij bieden daarom nu de betaalmethode IN3 aan zodat jij gemakkelijk & veilig je lace wig achteraf kan betalen. Zo kun jij altijd een wig bestellen wanneer je deze nodig hebt! Niets is zo vervelend als een bad hair day en te moeten wachten op pay day. Bestel daarom nu je lace wig op afbetaling. Dit gaat als volgt: Betaal vandaag 1/3 direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder BKR registratie. (update 25-6-22: helaas is deze optie niet meer mogelijk).


  Terugbetaling na een retour

  We betalen je meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De retourzendingen worden binnen 5 werkdagen verwerkt nadat ze teruggestuurd zijn. We zorgen ervoor dat het geld binnen uiterlijk 14 dagen teruggestort is op het rekeningnummer waarmee je eerder hebt betaald. Pruiken zijn uitgesloten van het herroepingsrecht. Bekijk onze algemene voorwaarden om te zien welke producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.


  Lace wig ophalen? Maak een afspraak!

  Vind je het fijn om de lace wigs eerst even in het echt te bekijken of wil jij een pruik passen? Om dit mogelijk te maken kun je een afspraak maken via onze WhatsApp functie om langs te komen op ons hoofdkantoor in Amstelveen. Via deze weg kun je de pruik zien. Om onze strenge hygiënemaatregelen te kunnen waarborgen, zorgen wij altijd dat je een nieuwe wig cap draagt tijdens het passen.


  Is jouw vraag nog niet beantwoord?

  Neem dan snel een kijkje op onze Veelgestelde Vragen over Pruiken pagina. Of stuur gemakkelijk en snel een berichtje via onze WhatsApp functie. Onze hairbuddies staan 24/7 voor je klaar!