Betaalmethoden

Veilig een wig bestellen bij Adore My Wig

Bestel je favoriete lace wig online en betaal gemakkelijk en snel bij Adore My Wig. Bij Adore My Wig kun jij veilig en snel je pruiken, lace wigs en haarwerken afrekenen. In Nederland & België staan wij bekend als leider van de beste Futura HD Plus lace wigs en daarom hebben wij gekozen voor de meest bekende betaalmethoden in deze landen.

Lace wig bestellen achteraf betalen? Dit is mogelijk!

Onlangs hebben wij vernomen dat er veel vraag is naar een lace wig bestellen achteraf betalen en daarom is dit vanaf heden mogelijk! Wij bieden nu de betaalmethode Klarna aan zodat jij gemakkelijk een lace wig achteraf kan betalen. Wij hopen hiermee onze klanten te allen tijde te kunnen voorzien van een mooie lace wig, vooral wanneer zij deze echt nodig hebben! Let op: Alleen Jon Renau is uitgezonderd van deze betaalmethode. Vind je het fijn om de lace wigs eerst even in het echt te bekijken? Om dit mogelijk te maken kun je een afspraak maken via onze WhatsApp functie om langs te komen op ons kantoor gevestigd aan de Echtenstein in Amsterdam. Via deze weg kun je de pruik zien en ook achteraf betalen. Om onze strenge hygiënemaatregelen te kunnen waarborgen, zorgen wij altijd dat je een nieuwe wig cap draagt tijdens het passen.

lace wig bestellen achteraf betalen klarna

Shop nu je favo lace wig!

Onze betaalmethoden

Je kunt betalen met de volgende betaalmethoden. En welke methode je ook kiest, je betaalt altijd veilig.


 • KLARNA: bestel nu je lace wig en betaal achteraf, met Klarna heb je de vrijheid om te betalen wanneer het je uitkomt
 • iDEAL: via de vertrouwde online betaalomgeving van vrijwel elke Nederlandse bank
 • PayPal: wereldwijd online betaalsysteem
 • Bancontact MisterCash: voor iedereen met een Belgische bankkaart
 • SOFORT Banking: een veelgebruikte betaalmethode in Duitsland
 • Lees hieronder de mogelijkheden met betrekking tot 'lace wig bestellen achteraf betalen'.
 • Bestel een lace wig op afbetaling

  Adore My Wig denkt graag met elke klant mee, ook als het gaat om een lace wig bestellen op afbetaling. Wij bieden daarom nu de betaalmethode Klarna zodat jij gemakkelijk & veilig je lace wig achteraf kan betalen. Zo kun jij altijd een wig bestellen wanneer je deze nodig hebt! Niets is zo vervelend als een bad hair day en te moeten wachten op pay day. Bestel daarom nu je lace wig op afbetaling.

  Terugbetaling na een retour

  We betalen je meteen terug nadat we je retourzending afgehandeld hebben. De retourzendingen worden binnen 5 werkdagen verwerkt nadat ze teruggestuurd zijn. We zorgen ervoor dat het geld binnen uiterlijk 14 dagen teruggestort is op het rekeningnummer waarmee je eerder hebt betaald. Bekijk onze algemene voorwaarden om te zien welke producten zijn uitgesloten van het herroepingsrecht.

  Is jouw vraag nog niet beantwoord?

  Neem dan snel een kijkje op onze Veelgestelde Vragen over Pruiken pagina.


  Mijn account
  24/7 Persoonlijk Haaradvies