Brand Ambassador

Ben jij de nieuwe Brand Ambassador van AMW?

Adore My Wig is de afgelopen maanden enorm gegroeid, allemaal dankzij onze lieve terugkerende én nieuwe klanten. Wij zijn jullie dankbaar. Het is onze missie om pruiken toegankelijk te maken voor iedereen en ‘het taboe’ rondom pruiken te doorbreken. Met de inzet van Brand Ambassadors willen wij nog meer vrouwen bereiken in zowel Nederland & België.

Ambassador Program Checklist

Lever jij een bijdrage aan het empoweren van andere vrouwen?
Is het jouw missie om anderen te inspireren door de inzet van jouw content en/of kennis?
Vind jij het leuk om pruiken te dragen en nieuwe looks te creëren?
Heb jij een social media platform & veel engagement met je volgers?

Is het antwoord 3 keer ja? Of zelfs 4 keer? Dan heb jij een grote kans om de nieuwe Brand Ambassador te worden van Adore My Wig. Wij vinden het belangrijk dat jij bij ons merk past en actief een bijdrage levert aan het empoweren van anderen op het gebied van haarstijlen, make-up, beauty of business/kennis. Dit doe jij dan ook met veel liefde en plezier met de inzet van jouw social media kanalen. ♥

Empowered Women, Empower Women! #AdoreMyWig


Hoe werkt het Ambassador Program?

Onze Adore My Wig Brand Ambassadors worden gescreend en profiteren van hoge kortingen of zelfs gratis producten.

1. Een gratis Ambassador pakket van een geschatte waarde van 250 euro. Dit pakket bestaat uit een lace wig naar keuze en alles wat je nodig hebt voor je lace wig.

2. Je krijgt voor een bepaalde tijd korting op aankopen bij Adore My Wig.

3. Je ontvangt een persoonlijke kortingsode die je kunt delen met je volgers.

4. En nog veel meer!

Meld je nu aan voor het Brand Ambassador Program!

Do you have what it takes? Meld je dan nu aan via WhatsApp of stuur een e-mail naar info@adoremywig.nl. Vermeld in je berichtje het volgende:

Jouw voor- en achternaam
Vermeld in het kort waarom wij jou moeten kiezen
Via welke kanalen en hoe ga jij Adore My Wig promoten?
Vermeld eventuele ideeën voor content creatie

Hoe verloopt de procedure?

Adore My Wig stuurt je een bevestiging indien je verzoek is ontvangen. Wij kunnen helaas niet iedereen accepteren in het Ambassador Program gezien er maar een x aantal plekken beschikbaar zijn. Per maand worden deze zorgvuldig geselecteerd.

Binnen 5 werkdagen krijg je een reply op het telefoonnummer dat je eerder hebt gebruikt. Ben jij geselecteerd voor het Ambassador Program? Gefeliciteerd! Je ontvangt van ons een samenwerkingsvoorstel waarna er een videogesprek volgt met de eigenaar van Adore My Wig. Hierin wordt alles nog even besproken en kun jij je vragen stellen. Akkoord? Dan kunnen we na het ondertekenen van de samenwerkingsovereenkomst aan de slag!

 

Ontdek onze producten


#1 leverancier van Futura HD Plus pruiken

Bekijken
Mijn account
24/7 Persoonlijk Haaradvies