Drag queen pruiken

Ben je op zoek naar drag queen pruiken? Dan is onze Adore My Wig collectie perfect voor jou. Op deze pagina vind je een groot aanbod aan drag queen pruiken, speciaal geselecteerd door onze brand ambassadors. Onze drag queen pruiken zijn gemaakt van de beste synthetische vezels zodat je zonder zorgen diverse drag looks kunt creëren met één pruik. Drag queen pruiken zijn een belangrijk onderdeel van elke dragshow; laat je inspireren door creaties van onze klanten en brand ambassadors! Mocht je interesse hebben in een pre-styled drag wig die aansluit op je wensen? Stuur ons een berichtje via WhatsApp of dien een terugbelverzoek in!

drag queen wig stylingblauw ombre lace pruik

Drag wigs met vaste scheiding

Voor een wigstarter is een lace wig met vaste scheiding perfect (ook wel bekend als een middle part closure wig of side part closure wig). Dit houdt in dat er een vaste lace midden- of zijscheiding aanwezig is. Het voordeel is dat er niet perse lace glue gebruikt hoeft te worden. Mocht je van plan zijn om diverse looks te creëren dan past een drag wig met een 4x4, 13x4 of 13x6 lace beter bij jou.

4x4 Closure drag wigs

Een 4x4 Closure drag queen wig houdt in dat er een lace oppervlakte is van 4x4 inch (10 bij 10 cm). Het voordeel is dat je een eigen scheiding kunt maken; links, rechts of in het midden. Door de kleine lace oppervlakte is het niet perse nodig om lace glue te gebruiken. Ons advies is wel om gebruik te maken van de extra wigstarter opties voor een ready to go drag wig!

13x4 Frontal lace drag wigs

Een 13x4 Frontal drag queen wig houdt in dat er een lace oppervlakte is van 13x4 inch (33 bij 10 cm). Het voordeel is dat je nu nog meer ruimte hebt om een eigen scheiding te maken en de mogelijkheid hebt om je eigen haarlijn na te bootsten. Dit zorgt voor een extra natuurlijke look! Het advies is om Got2b te gebruiken om ervoor te zorgen dat de haarlijn goed samensmelt met de huid. Kies ook voor onze wigstarter opties voor een easy drag wig install!

drag queen krullen pruikkrullen zwart pruik kort
drag queen pruik krullenkrullen zwart pruik kort
 
Drag queen pruikenOmbre bruine krullen pruik
bruin drag queen wigOmbre bruine krullen pruik

13x6 Frontal lace drag wigs

Een 13x6 Frontal drag queen wig houdt in dat er een lace oppervlakte is van 13x6 inch (33 bij 15 cm). Het voordeel is dat je nu nog meer ruimte hebt om een eigen scheiding te maken en de mogelijkheid hebt om je eigen haarlijn na te bootsten. Dit zorgt voor een extra natuurlijke look! Het advies is om Got2b te gebruiken om ervoor te zorgen dat de haarlijn goed samensmelt met de huid. Kies ook voor onze wigstarter opties voor een easy drag wig install!

Gratis wig tips & VIP kortingen