Groothandel Pruiken in Nederland & België

Adore My Wig is jouw persoonlijke pruiken groothandel voor exclusieve Futura HD Plus wigs, haaraccessoires en de collectie van Jon Renau. Het groothandel programma van Adore My Wig is speciaal ontworpen voor mensen in de beauty- en haarindustrie die haar willen kopen voor klanten of grotere groepen. Misschien ben je wel geïnteresseerd in het starten van een haarbedrijf, maar heb je nog de juiste distributeur nodig.

Adore My Wig kan jou een gerespecteerd product leveren tegen concurrerende prijzen zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over het gehele wig proces. Wij bieden de scherpste groothandelsprijzen aan. Een ander voordeel is dat je als eerste op de hoogte wordt gehouden van nieuwe modellen.

Hoe werkt het Pruiken Groothandel Programma?

Als partner van het Groothandel Programma van Adore My Wig profiteer je van hoge kortingen. We ondersteunen onze partners op verschillende manieren, zoals: mailings met tips & tricks op het gebied van marketing tot aan pruikonderhoud en persoonlijk haaradvies. Daarnaast staan wij altijd open voor nieuwe samenwerkingsmogelijkheden.

Je kunt op elk moment je bestelling (5, 10, 15 of meer stuks) doorgeven aan onze klantenservice, waarna je een kortingscode ontvangt. Hiermee kun je jouw definitieve bestelling plaatsen op Adore My Wig. Wigs die wij op voorraad hebben ontvang je binnen 1-2 werkdagen. Onze klantenservice heeft inzicht in onze voorraad en zal je hierover inlichten.

Voor iedere bestelling worden er verzendkosten in rekening gebracht.
Adore My Wig behoudt het recht om de vermelde prijzen te wijzigen.
Maandelijks wordt het overzicht aangevuld met nieuwe modellen.

Neem contact op met onze klantenservice voor het overzicht met de kortingspercentage per aankoop.

Benieuwd naar de prijzen van het Pruiken Groothandel Programma? Chat met ons

 

Ontdek onze producten


#1 leverancier van Futura HD Plus pruiken

Bekijken