Jon Renau


Jon Renau: Hoe het begon

Vanaf heden shop je de uitgebreide collectie van Jon Renau bij Adore My Wig. Jon Renau werd in 1984 opgericht door John en Stella Reynolds en is inmiddels uitgegroeid tot 's werelds toonaangevende internationale fabrikant van pruiken, haarstukjes en ponytail extensions. De familie Reynolds verdiepte zich in de alternative hair industry in Zuid-Afrika en verhuisde in 1984 naar Vista, Californië, waar Jon Renau momenteel zijn hoofdkantoor heeft. Het bedrijf bleef aanzienlijk groeien en bleef ook altijd dezelfde kernwaarden en drive behouden.

Exclusieve collectie van Jon Renau

Jon Renau biedt op het moment de meest natuurlijke pruiken en haartoppers aan zowel mannen als vrouwen over de hele wereld. Hun collectie bestaat uit de meest exclusieve handgemaakte pruiken, zoals handgeknoopte pruiken met lace, de hoogste kwaliteit mensenhaar en synthetische pruiken in de branche. Al meer dan 40 jaar staat het bedrijf bekend als de grootste fabrikant in de haarindustrie van wigs en meer. Jon Renau streeft ernaar om hoogwaardige, modieuze stijlen te produceren met de meest comfortabele caps. Wat uniek is aan deze fabrikant is het uitgebreide aanbod aan kleurencombinaties zodat je altijd een haarstuk vindt die bij jouw wensen en behoeften past. Daarnaast zijn de binnenwerken van de pruiken uitzonderlijk en extreem comfortabel. Gegarandeerd de beste pruiken voor mensen in elke fase van haarverlies!

SmartLace Collection (HD Synthetic)

Adore My Wig x Jon Renau Nederland en België

Op zoek naar Jon Renau Nederland of Jon Renau België? Adore My Wig is de officiële online retailer van Jon Renau binnen Nederland & België. Als bedrijf delen wij dezelfde missie, namelijk een verschil maken in het leven van onze klanten door het aanbieden van de perfecte haaroplossing. Met trots introduceren wij een uitgebreide selectie aan pruiken en toppers die bekend staan als de meest innovatieve haaroplossingen wereldwijd. In de collectie kun je werkelijk alle kleuren terugvinden, elke pruik is verkrijgbaar in diverse kleuren. Via deze weg kun je altijd een haarwerk vinden die op je natuurlijke haarkleur lijkt. Mocht je twijfelen over een kleur of heb je andere vragen over de wigs, neem dan contact met ons op via de WhatsApp functie. Onze hairbuddies staan voor jou klaar en zullen je begeleiden van A tot Z.

Onderwijsprogramma’s Jon Renau

De hairbuddies van Adore My Wig volgen de meest up-to-date onderwijsprogramma's van Jon Renau zodat wij deskundige ondersteuning kunnen bieden aan al onze klanten. In de haarindustrie vinden er continu innovaties plaats waardoor je eigenlijk nooit klaar bent met leren. Jon Renau is van mening dat het ontwerpen van geweldige producten en het bieden van uitstekende service simpelweg niet genoeg is in een veranderende branche. Vandaar dat Jon Renau CORE Masterclasses aanbiedt aan online retailers om hun expertise in de alternatieve haarindustrie te verhogen.

Als online retailer draagt Adore My Wig de verantwoordelijkheid om klanten de beste steun te bieden gedurende hun haaruitval proces. Gedurende de samenwerking nemen alle medewerkers van Adore My Wig deel aan de masterclasses om nog meer kennis te verkrijgen op het gebied van Business Development Strategies en Professional Customization. Wil je een indruk krijgen van een masterclass? Bekijk een eerdere editie van de CORE education nu. Naast de CORE Masterclasses zijn er ook andere onderwijsprogramma's zoals de CORE E-ssentials en CORE Academy gericht op de nieuwste haarverlies technieken en innovaties. We kunnen niet wachten om de nieuwe inzichten met jullie te delen!

De beste kwaliteit: Jon Renau pruiken

Binnen Jon Renau is kwaliteit een van de belangrijkste pijlers. Jon Renau's portfolio bestaat uit meer dan 1.500 verschillende soorten pruiken, hairextensions, haarverlengingen, haarstukjes, hoofddeksels en haarverzorgingsproducten. De meest bekende collecties zijn de SmartLace ™, SmartLace ™ Human Hair, Heat Defiant en toppers collecties. In samenwerking met Jon Renau heeft Adore My Wig de meest populaire modellen opgenomen in de collectie. Wij garanderen dus Jon Renau pruiken van de beste kwaliteit.

De voordelen van Jon Renau pruiken

Jon Renau pruiken hebben een lichte tot gemiddelde dichtheid voor de meest natuurlijke uitstraling. De uitzonderingen hierop zijn een paar stijlen die specifiek zijn ontworpen om een lagere dichtheid te hebben. Twee voorbeelden van deze kapsels met een lage dichtheid zijn Kim, een pruik van mensenhaar, en Ariana, een synthetische pruik. Een ander voordeel van de handgeknoopte caps van Jon Renau pruiken is dat deze enorm goed op het hoofd aansluiten en natuurlijker kunnen bewegen dan een machinale pruik. Je kunt de pruiken altijd stijlen zoals je wilt – de pruik zal met je mee bewegen! Met zekerheid kunnen we stellen dat de pruikencollectie van Jon Renau net zo veelzijdig zijn als de wensen en behoeften van de moderne vrouw.

Mijn account
24/7 Persoonlijk Haaradvies