Adore My Wig Reviews

Lace Wig Ervaringen

Lees hier de lace wig ervaringen van onze klanten. We zijn enorm dankbaar om een bijdrage te leveren aan het empoweren van onze klanten! Het team van Adore My Wig kan niet wachten om nog meer vrouwen te begeleiden bij hun wig-journeys.

  • lace wig ombre bruingrijs
    Super mooie wig ontvangen, echt super blij mee, hele mooie kwaliteit niet van echt haar te onderscheiden, krijg heel veel complimentjes, heb in 2 maanden 2 wigs besteld en ben met beide super blij en geen last van uitgroei met deze crisis waarin de kappers gesloten zijn, dus misschien binnenkort wel de derde bestellen, ook het lieve kaartje wordt op prijs gesteld Dank jullie wel voor de goede service en tot de volgende keer 😘
  • Bob wig review
    Bestelling is altijd zoals afgesproken geleverd. Heel erg klantvriendelijk en ik krijg altijd antwoorden op mijn vragen en goeie tips. Zal zeker weer bestellen bij Adore Wig Store. <3 Zeker een aanrader.

Wig Reviews Online

Deel je lace wig ervaring met ons

Stuur een foto of video van jezelf met je nieuwe lace wig op naar info@adoremywig.nl of via WhatsApp. Je doet dan automatisch iedere maand mee om een lace wig naar keuze te winnen! De winnaar ontvangt van ons bericht via het eerder gebruikte telefoonnummer of e-mailadres. Deelname voorwaarden: De foto of video die jij instuurt mogen wij delen op onze website en eventueel gebruiken voor reclamedoeleinden op social media. Door je deelname aan deze actie, ga je hiermee akkoord.

 

Ontdek onze lace wigs


#1 leverancier van Futura HD Plus pruiken

Shop nu
Mijn account
24/7 Persoonlijk Haaradvies