Maak kennis met pruiken


Adore My Wig is hier speciaal voor jou. Het is ons doel om pruiken toegankelijk te maken voor iedereen en vrouwen te inspireren op het gebied van haar. Elke vrouw heeft het recht om haar eigen definitie van schoonheid in te vullen. Jij bepaalt hoe je voor de dag verschijnt... Laat zien waar je voor staat! 

Op dit platform maak je op een laagdrempelige manier kennis met pruiken en krijg je eerlijk advies van onze hairbuddy’s. Adore My Wig biedt pruiken collecties voor iedereen; jong & oud. Of je nu kampt met een vervelende haarziekte zoals alopecia of gewoon toe bent aan een nieuwe look... Laten we samen beginnen aan jouw wig-journey!


Bekijk onze collectie

Betekenis adore·my·wig (de; v; meervoud: I adore my wigs)

1. “We manifest your hair goals and speak life into them. This is your safe space where we promote self love, boost confidence & want you to be unapologetically yourself.”[AMW]

2. “To adore your wig in the highest degree. She adored her wig so much that she rocks it with confidence. Her beauty is a gift.”[AMW]

Onze KernwaardenEmpoweren van vrouwen in Nederland & België

Uitzonderlijke Klantenservice

24/7 Persoonlijk Haaradvies

Taboedoorbrekend


Snelle levering

De beste prijs-kwaliteit verhouding

Geen schade & gelijk in model

De ultieme shopervaring

Taboedoorbrekend


Adore My Wig wil het taboe rondom pruiken doorbreken door zoveel mogelijk vrouwen in Nederland & België te inspireren met een unieke pruiken collectie. Veel vrouwen verbergen dat ze een pruik dragen en dat is nergens voor nodig. Tegenwoordig is een pruik net als een accessoire dat je combineert met je outfit.


Ontdek je alter ego
Maak een fashion statement
Voel je confident met je look

Lees meer op onze blog

A woman who dares to change her hair, is a woman who is taking charge of her life.

- Team Adore My Wig

Switch van look.

Wat zeggen onze klanten?

#amwbeauties

Bekijk onze wig reviews