Adore My Wig, speciaal voor wigstarters

Adore My Wig is specialist in kant-en-klare pruiken (synoniem: haarwerken) voor wigstarters. We zijn binnen drie jaar uitgegroeid tot de nummer 1 groothandel in de Benelux voor Futura HD Plus pruiken. Wij willen het dragen van pruiken zo toegankelijk en makkelijk mogelijk maken zodat je met een dosis zelfvertrouwen de deur uitstapt. Laat zien waar je voor staat met een pruik die echt bij je past.

Wij geloven dat jouw schoonheid een cadeau is die je moet koesteren, dag in en uit.

Betekenis adore·my·wig (de; v; meervoud: I adore my wigs)

1. “We manifest your hair goals and speak life into them. This is your safe space where we promote self love, boost confidence & want you to be unapologetically yourself.”[AMW]

2. “To adore your wig in the highest degree. She adored her wig so much that she rocks it with confidence. Her beauty is a gift.”[AMW]

Persoonlijk pruiken advies


Omdat iedereen uniek is met andere wensen en behoeftes, hechten wij veel waarde aan het geven van een persoonlijk en eerlijk advies. Dagelijks zetten onze deskundige hairbuddies zich in om jou verder op weg te helpen. Wij nemen graag de tijd voor onze klanten en stemmen ons advies graag af op jouw persoonlijke situatie.

Kom met ons in contact via onze 24/7 klantenservice WhatsApp service of plan een gratis videoconsult in. Wil jij liever een pruik in het echt bezichtigen en passen? Vanaf nu is het mogelijk om een pasafspraak te maken bij ons op kantoor aan de Dr. Willem Dreesweg in Amstelveen.


Bekijk onze collectie

Adore My Wig helpt wigstarters aan een kant-en-klaar haarwerk. Met een pruik die bij je past herwin jij je zelfvertrouwen en kun jij de wereld aan!

- Team Adore My Wig

Onze Kernwaarden


Empoweren van vrouwen in Nederland & België
Uitzonderlijke Klantenservice
24/7 Persoonlijk Haaradvies
Taboedoorbrekend

Snelle levering
De beste prijs-kwaliteit verhouding
Geen schade & gelijk in model
De ultieme shopervaring

Taboedoorbrekend


Adore My Wig wil het taboe rondom pruiken doorbreken door zoveel mogelijk vrouwen in Nederland & België te inspireren met een unieke pruiken collectie. Wij zien het als een accessoire; een aanvulling op je eigen unieke schoonheid. Veel vrouwen verbergen dat ze een pruik dragen en dat is nergens voor nodig. Tegenwoordig is een pruik net als een accessoire dat je combineert met je outfit.


Ontdek je alter ego
Maak een fashion statement
Voel je confident met je nieuwe haar
Herwin je zelfvertrouwen met het haar van je dromen

Lees meer op onze blog

A woman who dares to change her hair, is a woman who is taking charge of her life.

- Team Adore My Wig

De specialist in kant-en-klare pruiken

Wat zeggen onze klanten?

#amwbeauties

Bekijk onze wig reviews