Gratis wig tips & VIP kortingen


Shop nu wig accessoires om je pruik te onderhouden

Verleng de levensduur van je pruik door je lace wig goed te onderhouden. Speciaal voor het onderhoud synthetische pruik hebben wij een aantal belangrijke essentials op een rijtje gezet. Onze synthetische pruiken zijn van de hoogst haalbare kwaliteit en kunnen tot wel 6 maanden meegaan, indien je de producten gebruikt die door Adore My Wig worden aanbevolen. Het is van groot belang dat je jouw lace wig na het dragen even ontklit met je vingers of een grote kam. Shop nu een pruiken standaard om je pruik netjes te bewaren of de sterke Got2B haar gel voor het bevestigen van je lace front pruik. Bij Adore My Wig vind je lace wig accessoires die je echt nodig hebt, denk aan pruik lijm, een hot comb of een pruiken netje.

Hoe moet je een pruik onderhouden?

De pruiken van Adore My Wig hebben minder onderhoud nodig dan een human hair wig. Dit onderhoud bestaat uit het ontklitten van de pruik en ervoor zorgen dat de synthetische vezels niet statisch worden. Wij raden in dit geval aan om de wig control spray te gebruiken. Met deze simpele spray krijgt je lace wig weer een extra boost. Daarnaast is het aan te raden om elke twee weken Silicon mix te gebruiken.

Onderhoud synthetische pruiken

Adore My Wig is gespecialiseerd in Futura HD Synthetische pruiken en weet als geen ander hoe jij je pruik moet verzorgen. Mocht je nog vragen hebben over welke onderhoudsproducten je nodig hebt, neem dan contact op met onze WhatsApp service. Onze hairbuddies staan elke dag klaar om jouw brandende vragen te beantwoorden.