Voor pruiken op maat ben je bij Adore My Wig aan het juiste adres! Hieronder vind je onze bestseller wigs die op maat gemaakt kunnen worden in de door jou gewenste kleur. Per pruik zijn er diverse kleurcombinaties mogelijk, deze staan vermeld op de productpagina's. Wij hebben 10-15 werkdagen nodig om een prachtige lace wig op maat te maken die voldoet aan jouw wensen!

Staat jouw droom pruik er niet tussen? Geen paniek! Stuur ons NU een berichtje via WhatsApp om jouw wensen kenbaar te maken. Onze hairbuddies helpen je met alle liefde verder.

Gratis wig tips & VIP kortingen

Pruik laten maken?

Kies de juiste kleur en bestel je pruik op maat

Het is nu eindelijk mogelijk om een pruik op maat te bestellen in je favoriete kleur. De custom wigs zijn te verkrijgen in een ombre kleur of één specifieke kleur. Wat je ook kiest, met onze custom wigs kun je eindelijk experimenteren met een nieuwe haarkleur - zonder je eigen haar te beschadigen! Een groot voordeel van onze pruiken is dat deze gelijk in model zitten. Daarnaast zal de gekozen kleur niet vervagen in de zon, een echte win-win situatie dus!

Koop nu je custom wig bij Adore My Wig

Staat jouw droom pruik er niet tussen? Geen paniek! Wij bieden nog veel meer customized mogelijkheden die niet bij ons op de site staan. Misschien zoek je wel naar een langere bob of wil jij juist een kort kapsel. Stuur ons een berichtje via WhatsApp of het contactformulier om jouw wensen kenbaar te maken. Onze hairbuddies staan 24/7 voor je klaar!