Ons retourbeleid

Bij Adore My Wig willen we dat je tevreden bent met je aankoop! Als je om welke reden dan ook niet helemaal tevreden bent met je pruik van onze Adore My Wig collectie, heb je 14 dagen om het terug te sturen voor een retour.

Je retourzending wordt binnen 1 week verwerkt nadat we het hebben ontvangen. Hier zijn de belangrijkste details die je moet weten. Lees dit zorgvuldig door, want er worden geen uitzonderingen gemaakt.

Heb je gekozen voor wigstarter opties zoals knip de lace of elastische band, mag de pruik niet retour ivm maatwerk.

- Je pruik moet worden teruggestuurd in de staat waarin deze is ontvangen. Dit betekent dat de lace op geen enkele manier is veranderd, het haar niet is gewassen of met warmte is bewerkt en al het verpakkingsmateriaal aanwezig is.

- Elk item wordt na ontvangst geïnspecteerd voordat de terugbetaling wordt gegeven. Mochten wij gebruikerssporen ontdekken dan wordt je retour geweigerd of er wordt nog eens 50 euro in mindering gebracht op je terugbetaling.

Vereiste bij het passen van pruiken:

Mocht jij de pruik willen passen, gebruik dan altijd de bijgeleverde wigcap om de binnenzijde van de pruik fris en schoon te houden.

JON RENAU PRUIKEN

Bij Jon Renau pruiken gelden bovenstaande voorwaarden voor retour én worden er 20% HERBEVOORRADINGSKOSTEN gerekend. Dit houdt in dat er 20% van het eerder betaalde bedrag wordt ingehouden.

**OPMERKING: Als je betaalt via PayPal of Klarna, wordt er een extra 5% toegevoegd aan de herbevoorradingskosten vanwege de hogere verwerkingskosten die door deze processors in rekening worden gebracht.

Benieuwd waarom wij deze kosten inhouden? De fabriek van Jon Renau is gevestigd in Verenigde Staten. Wij hebben daarom te maken met extra importkosten naar Nederland. Dit zijn kosten die wij helaas niet kunnen terugvorderen. Zonder herbevoorradingskosten zouden we helaas onze verkoopprijs behoorlijk moeten verhogen om deze verliezen te dekken, dus deze terugstuurkosten helpen ons om jou de laagst mogelijke verkoopprijs te bieden.

100% tevredenheidsgarantie

Twijfel je over een kleur of pruik? Je bent van harte welkom om vrijblijvend de modellen van Adore My Wig Collectie bij ons op kantoor in Amstelveen te komen passen. Wij nemen alle tijd voor je zodat we zeker weten dat je tevreden bent. Zo kun je met een gerust hart een pruik bestellen via onze website. Lees meer over de pasafspraak. Het is ook mogelijk om een videosessie in te plannen. Neem contact met ons op via WhatsApp voor de beschikbare data en tijden & verzeker jezelf van een afspraak!

Mocht je een pruik met spoed nodig hebben of verwacht je deze de volgende dag in huis? Neem dan eerst contact met ons op om de afhaalmogelijkheden te bespreken. Helaas zijn wij geheel afhankelijk van het postbedrijf en kunnen geen garantie bieden dat een bestelling op tijd wordt geleverd.

Hoe werkt het retourneren?

Ik heb bovenstaand gelezen en wil graag gebruik maken van de retourregeling, wat nu?

Maak schriftelijk aan Adore My Wig kenbaar welk product je wilt retourneren. Stuur ons een e-mail naar info@adoremywig.nl met onderwerpregel ‘retour aanmelden’ en het volgende:

Ordernummer:

Reden van retour:

En in de bijlage een video van de pruik.

Je ontvangt zo spoedig mogelijk een terugkoppeling op je retouraanvraag per mail met daarin de verdere instructies en retourgegevens.

Binnen 2 dagen na akkoord van je retour, dien je het betreffende product retour te sturen naar Adore My Wig.

Moet ik de retourkosten zelf betalen?

De kosten voor retour naar de webwinkel Adore My Wig zijn voor eigen rekening. Stuur jouw pakket met Track & Trace code zodat deze traceerbaar is. De actuele tarieven van je gewenste vervoerder staan op de website. Adore my Wig is niet verantwoordelijk voor vermiste retourpakketten.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

Wij wachten met terugbetalen tot het product in goede orde is ontvangen. Het orderbedrag min herbevoorradingskosten wordt teruggestort. Voor de terugbetaling zal er gebruik gemaakt worden van het betaalmiddel dat je eerder hebt gebruikt, tenzij je instemt met een andere methoden.