Retourneren

Ons retourbeleid

Hoe werkt het retourproces?

Tot 14 dagen na het ontvangen van een bestelling heb je recht op bedenktijd. Binnen deze periode kun je de overeenkomst ontbinden door na ontvangst van het laatst geleverde product schriftelijk aan Adore My Wig kenbaar te maken welke producten je wilt retourneren. Gebruik hiervoor het retourformulier onderaan deze pagina.

Je ontvangt zo spoedig mogelijk een terugkoppeling op je retouraanvraag per mail met daarin de verdere instructies en retourgegevens.

Binnen 14 dagen na dit schriftelijk contact met Adore My Wig, dien je het betreffende product retour te zenden naar Adore My Wig.

Tijdens de bedenktijd dien je zorgvuldig om te gaan met het product en de verpakking. Je mag het product slechts in die mate uitpakken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.

Het product dient met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan Adore My Wig geretourneerd worden. Het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten zal binnen 14 dagen teruggestort worden, mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

LET OP! We nemen kwesties op het gebied van hygiëne, gezondheid en veiligheid erg serieus. Onze pruiken worden beschouwd als hygiëne producten. Vanuit hygiënisch oogpunt mogen deze daarom NIET geretourneerd worden.

Ruilen is enkel mogelijk wanneer er een fout is opgetreden vanuit Adore My Wig of de verzegeling niet is verbroken. Bij verbreking van de verzegeling is jouw bestelling definitief en kan deze niet meer geretourneerd worden.

Waarom mag mijn pruik niet geretourneerd worden?

Bij Adore My Wig staat kwaliteit op de eerste plek. Al onze producten ondergaan een zeer strikte kwaliteitscontrole vóór productie, tijdens productie en vóór verzending.

Wanneer wij deze optie wel zouden aanbieden, zou dit betekenen dat er een kans bestaat dat je een pruik koopt die is geretourneerd. Dit is absoluut niet wat wij willen voor onze klanten. Door strenge regels te hanteren kunnen wij garanderen dat elke pruik nieuw, fris en schoon is, waarbij strikte hygiënische richtlijnen zijn nageleefd.

Moet ik de retourkosten zelf betalen?

De kosten voor retour naar de webwinkel Adore My Wig zijn voor eigen rekening. Je kunt de website van je gewenste vervoerder checken voor de actuele tarieven. Wij raden aan om jouw pakket met Track & Trace code te versturen zodat je pakket traceerbaar is. Adore my Wig is niet verantwoordelijk voor vermiste retour-pakketten.

Wanneer ontvang ik mijn terugbetaling?

De kosten voor retour naar de webwinkel Adore My Wig zijn voor eigen rekening. Wij wachten met terugbetalen tot het product in goede orde ontvangen is, waarna het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten binnen 14 dagen teruggestort wordt.

Voor de terugbetaling zal er gebruik gemaakt worden van het betaalmiddel dat je eerder hebt gebruikt, tenzij je instemt met een andere methode.


Mijn account
24/7 Persoonlijk Haaradvies