Steile pruiken

Toont alle 15 resultaten


De straight hair wig komt altijd goed van pas! 

Straight hair wigs als protective hairstyle

De straight hair wigs van Adore My Wig dienen als de perfecte protective hairstyle. Dit is gegarandeerd de beste manier om je natuurlijke haar te beschermen. Onze revolutionaire lace wigs zijn speciaal ontwikkeld met natuurlijk collageen en proteïne (Futura HD Plus) en nauwelijks te onderscheiden van je eigen haar. Ben jij iemand die een haat-liefde relatie heeft met haar stijltang? Dan is de straight hair wigs collectie helemaal voor jou bestemd! Je hoeft nu niet meer je mooie krullen te steilen. Jouw haar onder de wig krijgt extra rust en is beschermd van invloeden van buitenaf. Een ander bijkomend voordeel van straight hair wigs is dat het niet meer nodig is om jouw haar te blonderen. Zoals iedereen wel weet is blonderen schadelijk voor het haar, vandaar dat wij ook blond en balayage steil haar aanbieden. De steil haar pruiken zijn van hoge kwaliteit en het beste alternatief voor human hair tot nu toe. De gehele collectie lace wigs

Geen schade met black hair pruiken

In onze straight hair wigs collectie vind je black hair pruiken die sprekend lijken op gerelaxed Black Hair. Deze afro-caribbean lace wigs zijn perfect voor dames die hun natuurlijke krullen niet willen manipuleren met hitte. Via deze weg ben je alsnog verzekerd van een natuurlijke look, zonder je eigen haar te beschadigen. Bij Adore My Wig kun je kiezen uit de volgende kleuren yaki wigs: zwart, ombre bruin, ombre rood en ombre blond. Deze musthave lace wigs mogen zeker niet ontbreken in je hair closet.

Kort of lang steil haar: welke straight hair wig past het beste bij je?

Van kort naar lang steil haar of juist andersom. Het blijft nog altijd een dilemma onder de vrouwen. Is ons haar kort, dan nemen we extensions of een pruik. Hebben we lang steil haar, dan willen we het weer kort. Het is nooit goed! Om erachter te komen welke straight wig het beste bij je past is het belangrijk om rekening te houden met bijvoorbeeld: je gezichtskenmerken, eigen haarkleur, oogkleur, je teint en natuurlijk je eigen voorkeur. Jij bent de baas over je nieuwe look! Wij zorgen ervoor dat jij je wig met confidence draagt.

Bestel nu straight hair wigs bij Adore My Wig

Bij Adore My Wig bestel je gemakkelijk en snel een straight hair wig. Ons aanbod is divers en daarom hebben wij voor ieder wat wils. Ben je toch op zoek naar een model pruik die er niet tussen staat? Neem dan contact op met onze hairbuddies om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk ook onze collectie met krullen pruiken. Wij zijn elke dag te bereiken via WhatsApp om al jullie vragen te beantwoorden.

Mijn account
Chat nu via WhatsApp