Verzendbeleid

Adore My Wig

Alle prijzen op onze site zijn inclusief BTW en andere heffingen en exclusief eventuele verzend- en servicekosten. Lees hier alles over bestellen en bezorgen bij Adore My Wig.

Hoelang is de levertijd?

De verwachte levertijd is 1-3 werkdagen. Wanneer je voor 12:00 uur een bestelling plaatst, dan wordt het pakketje de eerstvolgende werkdag verzonden met PostNL. Je ontvangt per mail een track & trace code, zodat je altijd je pakketje kunt volgen op de website van de vervoerder.

Let op: Helaas kunnen wij niet garanderen dat je jouw bestelling binnen drie werkdagen ontvangt, omdat wij afhankelijk zijn van het postbedrijf. Wij doen uiteraard ons uiterste best om het pakketje zo spoedig mogelijk te verzenden.

Betaal ik verzendkosten?

Incl. afhandelingskosten

Nederland € 4,99 Europa € 14,99 Wereld € 25,99

Verzending binnen Nederland is gratis boven de 100 euro.

Kan ik mijn bestelling volgen?

Ja zeker! Je ontvangt een e-mail ter bevestiging na betaling. Vervolgens verstuurt Adore My Wig een tweede e-mail zodra jouw bestelling is verzonden met daarin de Track & Trace code en link. Via deze weg kun jij je bestelling volgen.

Mijn Track & Trace code geeft aan dat mijn pakket is afgeleverd, maar ik heb niets ontvangen.

Neem gelijk even contact op met onze klantenservice.

Mijn Track & Trace code werkt niet.

Stuur ons een berichtje via WhatsApp!

Mijn pakket ligt op een afhaalpunt. Ik ben niet in staat om deze op te halen. Krijg ik mijn geld terug?

Ben je niet thuis tijdens de eerste bezorgpoging? Dan wordt jouw pakket afgeleverd op een afhaalpunt. Je hebt twee weken om deze op te halen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om binnen deze twee weken je pakketje op te halen. Mocht het pakketje weer retour bij ons komen, dan zullen wij enkel het aankoopbedrag vergoeden.

Ik heb een verkeerd afleveradres opgegeven, kan ik deze wijzigen?

Het is de verantwoordelijkheid van de koper om ervoor te zorgen dat het verzendadres correct wordt opgegeven. Mocht je een verkeerd afleveradres hebben opgegeven, neem dan zo spoedig mogelijk contact op met onze klantenservice. Vermeld altijd in de e-mail het juiste afleveradres + ordernummer.

We kunnen echter niet garanderen dat we het verzendadres voor je kunnen wijzigen, omdat het kan voorkomen dat je order al is verwerkt. Uiteraard doen we ons uiterste best om de wijziging alsnog door te voeren.

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Ja zeker. Het is mogelijk om je bestelling op te komen halen bij ons op kantoor aan de Echtenstein in Amsterdam. Dit kan echter alleen op afspraak. Neem hiervoor contact met ons op via WhatsApp!

Mijn account
24/7 Persoonlijk Haaradvies