Bij Adore My Wig shop je kant-en-klare wigs. Begin nu jouw wig-journey & draag je pruik met confidence!

Curly Wigs Collection

✓ Geschikt voor wigstarters

✓ Extra volume binnen 5 minuten

✓ Verschillende lengtes beschikbaar

Straight Wigs Collection

✓ Perfect voor beginners

✓ Vol tot in de punten

✓ Ga jij voor een bob of lang haar?

Jon Renau Wigs

✓ Jon Renau Bestsellers

✓ Elke fase van haarverlies

✓ 's Werelds grootste wig fabrikant


 

Veelgestelde Vragen Wigs

1Wat zijn Futura HD Plus Wigs?
Futura HD Plus is de beste synthetic fiber met natuurlijk collageen & proteïne en een revolutionaire doorbraak in de haarindustrie. Deze nieuwe technologie zorgt ervoor dat jouw pruik glanzend en sterk blijft.
2Wat zijn de voordelen van jullie wigs?
De 10 voordelen van onze wigs zijn: 1. Het beste alternatief voor human hair wigs 2. Niet van echt haar te onderscheiden 3. Komt met een natuurlijke glans 4. Uitgevoerd met een zachte Swiss lace 5. Gemakkelijk in onderhoud 6. Hittebestendig tot wel 200 graden 7. Bepaal zelf je scheiding met de 13×4 lace frontal 8. Beginnersvriendelijk & Kant-en-Klaar 9. Natuurlijke haarlijn met babyharen 10. Na het wassen komt het haar weer terug in model en volume.

Wigs kopen: waar let je op?

Wigs waren nog voor de celebs Kylie en Kim onderdeel van de beauty routine van vrouwen. Nu je besloten hebt om zelf een wig te gaan rocken, is het van belang om te weten waar je op moet letten. Er zijn op het moment zoveel verschillende soorten pruiken waardoor het moeilijk is om een keuze te maken. Online pruikenwinkel Adore My Wig richt zich speciaal op beginnende wigstarters zodat jij zonder zorgen kan starten met je wig journey. Zo zijn onze modellen ready to wear en hoef je niet naar een kapper om je wig in model te laten knippen.

Diverse soorten wigs

Bij Adore My Wig bieden wij het allerbeste altneratief voor human hair wigs, namelijk Futura HD Plus Synthetic wigs. Dit zijn pruiken die niet te onderscheiden zijn van echt haar door het natuurlijk collageen en proteïne. Ons assortiment bestaat uit 13x4, 13x6 en vaste middenscheiding en 4x4 wigs. Vooral de laatste twee uitvoeringen zijn perfect voor een ieder die nog nooit eerder een wig gedragen heeft. Wij vinden het enorm belangrijk dat iedereen zich confident voelt met een nieuwe wig, vandaar dat onze collectie zich richt op wigstarters. Wij bieden kant-en-klare haarwerken tegen een goede prijs-kwaliteit verhouding. Met de juiste verzorging gaat je wig tot wel 5-8 maanden mee.

Marktleider van Wigs Nederland & België

Adore My Wig is de nummer 1 marktleider van wigs Nederland & Belgie. Daarnaast zijn wij een pruiken groothandel die levert aan haarsalons, kappers, modellenbureaus en andere bedrijven binnen de beauty branche. Op het moment bieden wij synthetische pruiken van de hoogst haalbare kwaliteit aan!

Wig bestellen bij Adore My Wig? Neem contact op!

Heb jij een mooie wig in onze collectie gezien en wil je hier graag meer over weten? Neem contact op met onze hairbuddies voor gratis haaradvies via WhatsApp, telefoon of e-mail. Op WhatsApp zijn wij zelf 24/7 beschikbaar om je verder op weg te helpen. Niets is zo vervelend als een bad hair day en daarom staan wij voor je klaar!